Tuinontwerp

De basis van een tuin naar uw wens, begint met een goed ontwerp. Iedere tuin is uniek, u moet zich er thuis voelen! We zullen het project ter plaatse bekijken om een indruk te krijgen en de maten op te nemen. Als dit niet mogelijk is maken we gebruik van de bouwtekening of een plattegrond. Een goed ontwerp bepaalt in grote mate de frisse uitstraling van uw woning of een aansporing tot bezoek aan uw bedrijf. Na een eerste kennismaking zijn wij vooral benieuwd naar uw eisen en wensen zodat het een ontwerp wordt waar u helemaal achter staat.

Van enkele grove lijnen en schetsontwerpen komen we tot een definitief en passend ontwerp. Het ontwerp kan voorzien worden van een duidelijke werkomschrijving en prijs omschrijvende offerte waarin alle met u gemaakte afspraken zijn vastgelegd. Door zo volledig mogelijk te zijn worden verrassingen met betrekking tot budget achteraf voorkomen.

Digitaal

Naast met de hand gerealiseerde tuinontwerpen, is het tevens mogelijk uw ontwerp digitaal te ontwerpen. Graag laten wij u de mogelijkheden zien en de verschillen tussen digitaal en handmatig ontwerpen.
Tevens werken wij samen met tuinarchitecten die waar nodig assisteren en meedenken met het invullen van het ontwerp. De juiste balans vinden tussen verharding en beplanting, belichting en tuinaccessoires. Iets toevoegen of juist weg laten, waarbij we uw wensen en eisen niet uit het oog verliezen.

Beplantingsplan

De beplanting maakt een belangrijk deel uit van de vormgeving van uw tuin. Desgewenst wordt een beplantingsplan aan het ontwerp toegevoegd. Hierbij zijn met name de ligging van de tuin, grondsoort en de omgevingsfactoren van belang om een juiste combinaties van beplanting toe te passen.

Er wordt rekening gehouden met uw wensen met betrekking tot hoogtes, kleuren en de seizoenen. Een totaalontwerp, van schets tot definitief ontwerp zorgt voor de basis van de nieuwe tuin waarbij het toegevoegde waarde biedt voor uw woning of bedrijfspand.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.